Vers van de kweker

Hallo! Wij zijn Hoek flowers, een Nederlands familiebedrijf met een passie voor bloemen – werken met bloemen is wat ons gelukkig maakt. Bent u op zoek naar bloemen en planten vers van de kweker tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het overgrote deel van onze bloemen wordt rechtstreeks bij de kweker in binnen- en buitenland gekocht. Zo vers als het maar kan en op meerdere momenten per dag bij ons aangevoerd. Elk product op de webshop is voorzien van een live foto. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is om de bloemen eerst te zien voordat u deze koopt. Daarom doen wij ons uiterste best om u een zo realistisch mogelijk beeld te geven van hoe het product eruitziet voordat deze arriveert op uw locatie.

Bloemen vandaag voor 16:00 uur besteld

Morgen voor 09:00 uur geleverd

UP-TO-DATE ASSORTIMENT

Dagelijks bieden wij meer dan 4.000 soorten bloemen en 2.000 planten aan via onze webshop die u met één klik de volgende dag al in uw winkel kunt hebben. Neem eens een kijkje in onze webshop en raak geïnspireerd door de ruime hoeveelheid bloemen en planten. Een up-to-date assortiment en daarmee een altijd exclusief en verfrissend product voor uw klant.

TIJD BESPAREN

Weinig voorraad risico en altijd een vers product in huis? Bestel dan vóór 16:00 uur en uw bestelling is de volgende morgen voor 09.00 uur al bij u op locatie. Door onze snelle bezorgservice zorgen wij voor een vers en betrouwbaar product en u daarmee voor de beste bloemen en planten voor uw klanten.

Hoe bestel ik

Geïnteresseerd in ons assortiment en scherpe prijzen? Vraag dan een account aan door u te registreren via onderstaande button. Na uw registratie neemt uw accountmanager Robert of Arie persoonlijk contact met u op. Vanaf dat moment kunt u gemakkelijk en snel uw bloemen en planten bestellen in onze web shop. Nadat u uw order heeft afgerond gaan wij met uw bestelling aan de slag. Kunt u geloven dat uw orders worden gepicked door robots en dat elke steel continue gemonitord wordt om fouten te voorkomen?

Echter, niet al onze processen zijn geautomatiseerd. Ons geweldige inpakteam zorgt voor de kers op de taart. Elke order wordt behandeld met dezelfde hoeveelheid liefde en aandacht voordat de inpakker de welbekende roze Ranonkel deksel op de doos doet. Nu is uw order klaar om verstuurd te worden en staat onze bezorger de volgende morgen voor 09.00 bij u voor de deur.

Wil jij ook zo'n pink box?

Wat vinden andere mensen?

Ik hou van jullie shop en de service is helemaal geweldig

I love your shop and service is absolulety amazing!!

A. Francis

20-12-2019

Verse bloemen, altijd op tijd, raad ik aan!

Świeże kwiatuchy, zawsze na czas, polecam!

K. Stelmaczonek

27-02-2020

Eerste levering van Hoek gisteren aangekomen en ik was super onder de indruk.

First delivery from Hoek arrived yesterday and I was super impressed.

K.A. Cleaves

26-09-2019

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze accountmanagers Robert & Arie staan voor je klaar!

Robert Kabelaar

Arie de Best